Eerlijke smaken met een gouden randje

Lekker Thais eten in Enkhuizen

In ons Thaise specialiteitenrestaurant doen wij er alles aan om het u naar de zin te maken. Zoals dat gewoon is in het ‘land van de glimlach’: Thailand. We serveren traditionele thaise gerechten. Eerlijke smaken met een gouden randje. verse ingrediënten, bekoorlijke specerijen, naar uw wens in een pittige of minder scherpe smaak. "Jin die toon rab bij Royal Siam!"
 

 

 • Naar de bestelsite
 • Naar de bestelsite
 • Naar de bestelsite

We serveren traditionele Thaise gerechten. Eerlijke smaken met een gouden randje. Verse ingrediënten, bekoorlijke specerijen, naar uw wens in een pittige of minder scherpe smaak. Jin die toon rab bij Royal Siam

Zak onderuit in onze comfortabele loungehoek of schuif aan bij de bar. Lekker loungen terwijl je geniet van overheerlijke Thaise specialiteiten kan in ons souterrain. Een drankje, keuze uit onze Thaise gerechten ondergedompeld in een echte Thaise entourage.

Liever thuis genieten van onze gerechten? Ook dat kan. Met onze take-away, die je met een druk op de knop bestelt via de bestelsite. Jin die toon rab bij Royal Siam

 • quote

  "Wij doen er alles aan om het u naar de zin te maken. Zoals dat gewoon is in het ‘Land van de Glimlach’: Thailand.
  We serveren traditionele Thaise specialiteiten. Eerlijke smaken met een gouden randje."

  Royal Siam, Enkhuizen

 • quote

  "Wist je trouwens dat Thais eten supergezond is? En helemaal niet alleen maar heel pittig is? Spreek je wensen uit en onze kok maakt de heerlijkste gerechten voor je. Vers bereid."

  Royal Siam, Enkhuizen